Volgens mij is dit het eerste recept dat ik zelfstandig maakte in de keuken. Dat is al reden genoeg om het met jullie te delen lijkt me. Daarnaast is het ook nog heel lekker :)
Ingrediënten (voor 4 personen):
250 g eiernoedels
2 uien, gesnipperd
2 bakjes champignons, in plakjes
2 blikjes tonijn
200 ml kookroom
200 g doperwten
2 zakjes geraspte kaas
1 zak ambachtelijke chips (naturel)
Bereidingswijze:
-Verwarm de oven voor op 200 graden.
-Kook de noedels beetgaar (kooktijd staat op de verpakking).
-Fruit de uien in een koekenpan met olie tot ze licht verkleuren.
-Voeg dan de champignons toe.
-Daarna voeg je de room en de doperwten toe en laat je het mengsel goed heet worden.
-Voeg als laatste de noedels, de tonijn (uitgelekt) en 1 zakje kaas toe, meng het goed en breng op smaak met peper en zout.
-Doe het mengsel in een ovenschaal (van te voren ingevet).
-Verkruimel de chips tot kleine stukjes in een kom en meng met het andere zakje kaas. Strooi dit bovenop het mengsel in de ovenschaal.
-Zet het voor 15 minuten in de oven, zodat het een krokant korstje krijgt.
Eet smakelijk!