Leuke variatie voor je lunch, deze eierwraps. Gebruik groente die over zijn van gisteravond of kies gewoon waar je trek in hebt ;-)
Ik had bosui en paprika over en maakte er een oosterse variant van, maar je kunt hier echt alle kanten mee op.
Ingrediënten:
2 eieren
1 bosui
1/2 paprika
sojasaus
peper en zout
olijfolie
Bereiding:
-Kluts 2 eieren los, eventueel met een scheutje (koffie)melk.
-Breng op smaak met peper en zout.
-Snijd de groenten in grove stukken, en bak even kort met wat olie en sojasaus in een pan.
-Haal de groenten er na ongeveer 5 minuten uit.
-Bak in dezelfde pan een dunne omelet van de helft van het eiermengsel.
-Haal, als beide kanten goed zijn, de omelet uit de pan.
-Vul met de helft van de groente, rol op tot een mooie wrap en zet vast met een prikkertje.
-Herhaal de laatste twee stappen met de overgebleven ei en groente.
Je kan natuurlijk ook 1 grote omelet maken en deze vullen, maar ik vond deze kleinere variant er wel schattig uitzien.