Het is weer tijd voor pasta! Ik vind echt dat je dat minimaal 1 keer per week moet eten. Heerlijk! En er zijn heel veel varianten en smaken mogelijk. Maak kennis met mijn basilicum-gehaktpastasaus.
Ingrediënten (4 personen):
350 g half om half gehakt
1 courgette
1 ui
1 doosjes Basis voor pastasaus: Basilicum (Knorr)
125 g honing tomaatjes
1 zakje parmezaanse kaas
1 bosje basilicum
Bereidingswijze:
-Snipper de ui en snijd de courgette in kleine blokjes.
-Bak het gehakt rul in een hapjespan met 1 eetlepel margarine.
-Voeg daarna de ui en courgette toe en bak voor zo'n 5 minuten mee.
-Voeg de inhoud van het pakje pastasaus toe en laat het goed warm worden.
-Snijd ondertussen de tomaatjes doormidden en voeg vlak voor het opdienen toe aan de saus.
-Ook het grootste gedeelte van de basilicum vlak voor serveren even door de saus roeren. Scheur de basilicum in stukjes om zo de meeste smaak eruit te krijgen.
-Dien op met je gekookte pasta, dit keer was het spaghetti (500 g vers).
-Strooi hier de parmezaanse kaas over en als je wat blaadjes basilicum hebt achtergehouden, kan je daarna garneren.
Eet smakelijk!